Feliratkozási lehetőség a városi címjegyzékbe

Tata Város Önkormányzata sikerrel pályázott a TÁMOP-2.4.5-12/3-2012-0028 kódszámú projektjével és A munka és a magánélet összehangolását segítő helyi kezdeményezések megvalósítása Tata városában című pályázat keretén belül sok féle tevékenységet valósít meg:

  • helyi szövetség kialakítása
  • családbarát és felhasználóbarát hivatalok kialakítása – lift létesítése            Polgármesteri Hivatalban;
  • a városi honlap fejlesztése
  • nyitvatartási és ügyintézési idők racionalizálása – felmérés készítése a –       projekt megvalósítási időpontjában a kistérségben található   a                     közintézmények, közszolgáltatók, nagyobb kereskedelmi egységek,        közlekedési szolgáltatók aktuális ügyfélszolgálati idejéről, nyitva tartásáról, menetrendjéről; rugalmas szolgáltatások kialakítása
  • munka és magánélet összehangolását segítő szolgáltatás – információs füzet készítése
  • felhasználóbarát település környezet fejlesztése – Magyary Terv felülvizsgálata, aktualizálása
  • önkéntesség és társadalmi szerepvállalás erősítése.

A nyitva tartási és ügyintézési időket szeretnénk egy kiadványban megjeleníteni és elérhetővé tenni papír alapon és a www.tata.hu honlapon.

Kérem, hogy 2015. május 14-éig töltse ki és e-mailben küldje vissza a magyaryterv@gmail.com e-mail címre a táblázatot, hogy az Ön intézménye, civil szolgáltatása, kereskedelmi egysége nyitva tartási idejét megjelentethessük. A kiadványba történő bekerülést a szolgáltatás jellegétől függően és a mennyiségi korlátok figyelembe vételével tudjuk vállalni.

Az adatlap kitöltésével és visszaküldésével hozzájárulását adja a megküldött információk nyilvánosságra hozatalához.

Segítő közreműködését köszönjük annak érdekében, hogy szolgáltatása eléréséhez minél pontosabb információkkal rendelkezzünk, és megkönnyítsük az Önök elérhetőségét a tataiak, a környékbeliek, és minden érdeklődő számára!

További információ

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük