Tata TAC autóversenyzője,Hernádi a dobogóra hajt

Idén is elrajtol az FIA Challenge (Európa Kupa) és Közép-Európa Zónabajnoki futamain Hernádi László. A Tatai AC hegyi autóversenyzője 2015-ben is a Mistubishi Lancerrel vesz részt a futamokon, amelyeken szeretne minél több pontot gyűjteni, habár a végső győzelemre kevés az esély.

– Természetesen idén is minél több versenysorozaton szeretnénk elindulni, de mivel továbbra is csak a baráti támogatókra és a saját vállalkozásunkra számíthatunk, így a távolabbi versenyeket, Eb- és Európa Kupa futamokat kénytelenek vagyunk kihagyni – fogalmazott Hernádi László, aki hozzátette, az idén az lehet a cél, hogy dobogós helyeket érjen el azokon a futamokon, amelyeken el tud indulni. A hétvégén, a Zágráb melletti Toplicén rendezendő versenyen egy számomra ismeretlen pályán versenyzek, majd Szlovákia és Olaszország következik.

A Mitsubishi a téli szünetben kapott egy felújított motort, így remélhetőleg üzembiztosan versenyezhetek az idén. Menet közben persze alakulhat úgy, hogy sikeresen szerepelek a futamokon, így az év végén akár a dobogóra is felállhatok valamelyik futamba.

Egyébként jól kezdte az évadot a tatai kiválóság. A napokban megkezdődött szlalom Közép-Európa bajnoki futamon, a Kakucs Ringen Hernádi győzött.

Forrás

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük