Tata és weboldal készítés csodálatos havas képekkel

Tata Harangláb télen is gyönyörű. Weboldal készítés során láthatjuk, hogy a Tata Harangláb télen is gyönyörű. Találkoztam egy weboldal készítés projekttel, amin sok szép fotót láttam egy városka hófödte épületeiről. Tata az egyik legszebb város hazánkban, ezért itt van a Tata Harangláb a Kreatív Magazin oldalán, amely nagyon szépen bizonyítja állításomat.

Városunk egyik, messze földön híressé vált szimbóluma a Tata Harangláb az Országház téren.

A Tata Harangláb A Tatai Harangláb, weboldal készítésA Tatai Harangláb messzebbről

 

Az Óratoronynak is nevezett építmény különlegessége, hogy faácsolata vasszögek nélkül épült. Az egykor Tatán tartott országgyűlés emléklét a Harangláb falán egy emléktábla őrzi. Az idő múlását minden órában harangjátékkal jelzi.

Vár

Tatai vár

A szemet gyönyörködtető Tatai vár az Öreg-tó partján található . A tata várat Luxemburgi Zsigmond király építette a 1397-1409 között a Lackffy család kezdeményezésére. Fénykorát Luxemburgi Zsigmond és Hunyadi Mátyás idején élte, mint királyi nyaralókastély. A vár falai a romantikus építészet stílusjegyeit tükrözik, melyet az egykor itt élt Eszterházy családnak köszönhetünk. A négyzetes alaprajzú, négy saroktornyos, belső udvaros várnak ma csak déli szárnya, illetve a többi részének feltárt alapfalai láthatóak.

Kálvária szoborcsoport,Tatai Harangláb, weboldal készítésKálvária-szoborcsoport weboldal készítéshavas Pad

 

Nagyon szép a kápolna közelében levő kör alakú építmény közepén álló hatalmas, dinamikus kálváriacsoport (Golgota), Schweiger Antal 1770 körüli alkotása. Jézus Krisztus keresztje tövében Mária Magdolnát, a két oldalán Szűz Mária és Szent János apostol alakját látjuk. A fatörzs jellegű keresztre feszítve a latrok alakja torzított testtartásban jelenik meg.

 

Tata Kreatív Magazin

A szép fotók és információk után, had írjak pár sort erről a weboldal készítés projektről, amelynek köszönhetően a Tataiak helyi témákat feldolgozó, szórakoztató információkat, képeket és videókat olvashatnak és láthatnak.

Ma már nagyon fontos, hogy minden megtalálható legyen az interneten,

mert egyre többen interneten keresnek szolgáltatót vagy terméket. Én is így találtam rá a szép havas fotókra, amelyek ötletként szolgáltak arra, hogy ebben a bejegyzésben is közzétegyem Tata néhány nagyon szép hófödte helyét. a Tatai Harangláb

Nem engedhetjük meg magunknak, hogy a konkurenciánkat találják meg helyettünk, csupán azért, mert nincs egy weboldalunk. Ezért is ajánljuk a nagyszerű Péter Kreatív Médiát, aki ezt a szuper Kreatív Magazin weboldal készítés projektet is létrehozta. A munkával nagyon meg vagyunk elégedve, ezért bátran ajánljuk mindenkinek!


Gyönyörű weboldal készítés, keresőoptimalizálás. Működő és barátságos kezelőfelület.

Online marketing. Mind ezt a WordPress platform támogatásával.

Kínálunk komplett WordPress weboldal készítés és fejlesztés opciókat, akár egyszerű érkeztető honlapot, akár integrált webshop megoldásokat, fórumot vagy ügyfélkezelői weboldalt, bármit, amire szükséged van. Mindezt keresőoptimalizálás és online marketing háttérmunkával.
www.petercreativemedia.hu

 

Honlapunkon a legújabb weboldal készítés technológiát alkalmazzunk, amit a WordPress kínál nekünk

  • A WordPress témák (responsive) érzékenyen reagáló weboldalak, ami azt jelenti, hogy automatikusan alkalmazkodik a mobil eszközökhöz, mint például iPhone és az iPad. Responsive (Érzékeny) weboldal készítés (más néven RWD) egy olyan weboldal készítés megközelítés, amely biztosítja az optimális láthatóság széles skáláját ezeken az eszközökön. Weboldalaink megjelennek asztali számítógép monitorján, tableten és a mobiltelefonon. Ez fejlesztési időt takarít meg, valamint csökkenti a folyamatos karbantartás költségeit. Költséghatékony weboldal készítés.
  • Minden WordPress weboldal tervezés, teljes fejlesztési projektekre épül. Több mint 1 millió WordPress felhasználó megbízható témákat alkalmaz saját weboldaluk fejlesztéséhez. Ezeket a témákat mi is nagyon szeretjük és alkalmazzuk, hiszen keresőoptimalizálás és online marketing szempontból a céged, vállalkozásod óriási előnyt élvez, fényévekre lehagyva versenytársaidat.
  • A projektünk segítségével a weboldalad vagy blogod magasabb rangot kap a keresőmotorok számára, így keresőoptimalizálás szempontjából gondolom, a Te weblapod is elől szeretne lenni a Google kereső első oldalán.
  • Weboldal készítés projektjeink a legkorszerűbb biztonságot adják. Nyugodt lehetsz a weboldalad vagy blogod biztonságos lesz.
  • Weboldalak frissítései és testreszabása könnyen végrehajthatóak. Például grafikus alkotóelemek, oldal oszlopok, jobboldali menük és a többi lapelrendezések. A világ folyamatosan fejlődik, így a weboldalad is követni tudja az aktuális trendet.
  • A weboldalad vagy blogod nagyon gyors lesz és rugalmas. Projektjeink HTML5 támogatással készülnek. Minden új honlap és téma HTML5 programnyelvre épül.

Szeretne Tata egyik legszebb weboldal tulajdonosa lenni? Hogyan? Nézz körül weboldalunkon itt

Forrás

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük