Várkanyar Magazin – Tataiak Magazinja

Szeretnénk szórakoztató formában informálni a tatai lakosokat és mindazokat, akik kötődnek Tatához, vagy csak szeretik Tatát. Legyenek azok a Tataiak, a szomszédságban lakók, vagy innen elszármazottak, esetleg kikapcsolódásra vágyó idelátogatók.

Reméljük minden korosztály megtalálja a számára fontos, érdekes és értékes információt. Legyenek azok programok, sportesemények, szórakozási lehetőségek, nevezetességek, közérdekű információk. Bemutatjuk a helyi és környékbeli kézműveseket, alapítványokat, művészeket. Informálunk a város és a szomszédos települések arculatát érintő legfontosabb változásokról, a lakók közvetlen környezetét érintő kérdésekről. Beszámolunk az oktatási intézmények eseményeikről, programokról, az óvodáktól az általános iskolákon át, egészen a középiskolai oktatásig. Különböző kreatív programötletekkel segítjük a szabadidő kellemes és hasznos időtöltését.

A Várkanyar Magazinon az olvasó  megtalálhat vállalkozásokat, üzleteket, információt kaphatnak az éppen aktuális ajánlatokról: hol és mit érdemes megvásárolni? Szeretnénk – elsősorban a helyi vállalkozásoknak – tapasztalatainkat megosztva  segíteni abban, hogy minél hatékonyabban és minél többen találjanak rájuk. Segítünk eligazodni napjaink marketing és kommunikációs dzsungelében, tanácsot adunk, hogy az üzenetük eljuthasson  a célközönségükhöz.

Együttműködéseteket köszönjük!

Kövessetek minket Facebookon is!

Weirach Andrea
felelős szerkesztő

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

captcha
Kisbetűvel is írhatod, hiába nagy betűt látsz 🙂

Archívum