Könyvtrailer pályázat

A könyvtrailer rövid könyv előzetes, filmes könyvajánló a mozi előzetesek mintájára. Ebben a témakörben hirdet pályázatot a Móricz Zsigmond Városi Könyvtár, amelynek célja, hogy egy szeretett könyvre irányítsa mások figyelmét, hogy akár egyedül, akár csapatban, készítsenek filmes könyv előzetest.
Ez a látványos, új műfaj a kedvelt színvonalas könyvek olvasására buzdítja a többi olvasót.

könyvtrailer pályázat,tata,

A pályázat fontosabb kritériumai: a film legfeljebb 2 perces időtartamú legyen. Saját forgatású felvételek, jelenetek, saját alkotású képek, rajzok, festmények, animációk, hangok, zenék alkossák a filmet. A pályamunka ne sértse a közízlést és ne zavarja meg az emberek nyugalmát.  Akár szakkönyv ajánlója is lehet, nem csak szépirodalmié. Ne elemzés, leírás vagy értékesítő jellegű reklám legyen.

Elsősorban a középiskolás, egyetemista és fiatal felnőtt korosztály részvételére számítanak, de az idősebbek is próbálkozhatnak. A jól sikerült munkákat felteszik a könyvtár honlapjára és a tatai televízió is bemutatja azokat. Alkotóik könyvajándékban részesülnek. A legjobbnak ítélt könyv előzetes készítőinek jutalma látogatás a tatai televízió műsorkészítő műhelyébe és a jutalomkönyv.

A pályaműveket be lehet nyújtani Pen drive-on, DVD-n, vagy elküldhetik konyvelozetes.mzsvk@gmail.com e-mail címre. A művek leadási határideje  szeptember 20.

Forrás

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük