FELHÍVÁS! KUPAK – ÉS ÚJSÁG GYŰJTÉS BOCCIA CSAPATNAK

Kedves Emberek!

Szeretettel osztjuk meg veletek Pulpiter Norbi kérését, hogy kupak- és újság gyűjtéssel segítsük Boccia csapatát.

Idézzük Norbi bemutatkozó sorait: „Gyermekkorom óta kerekesszékben élem mindennapjaimat, amik vidáman telnek. Szabadidőmben a boccia sportot űzöm, ennek köszönhetően sok helyre eljutottam, ebben az évben Portugáliában jártam, a Boccia Európa bajnokságon. A versenyeken szép eredményeket érek el. Számítógépezni is szoktam, szeretek szörfözni az interneten. Hobbim még az üvegfestés is. Szeretek festeni tájképeket, és mindent, ami megtetszik a természetben, szívesen megfestem. Már több kiállításom is volt. Szeretek emberek között lenni és a barátaimmal jókat nevetni. Kedvenc évszakom a nyár, mert akkor sokat tudok kint lenni a természetben, több alkalmam van találkozni ismerős és ismeretlen emberekkel. Sok ember ismer a környéken és mindenkivel el tudok beszélgetni. Jelenleg munkám is van, egy vízmű cégnél dolgozom. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy megtalált ez a lehetőség, mert fontos számomra, hogy a hobbim mellett más tevékenységgel is hasznossá tegyem magam, illetve a munkámért kapott fizetésemmel hozzájárulhatok a család költségvetéséhez.”

Kérünk benneteket, segítsük ezt a fiatalembert céljai elérésében. Úgy tudjuk, már közülünk többen gyűjtenek számára, de milyen jó lenne, ha kiterjeszthetnénk a gyűjtést!

Kérjük jóga-, sport-, szépség szalonok, gyermek- és közintézmények, üzletek, vendéglátóhelyek jelentkezését gyűjtőhelyként! A lépcsőházak reklám újságjait is érdemes összegyűjteni! Olyan személyekre is szükség van, akik a gyűjtőhelyekről Norbiékhoz elviszik az anyagot.

Telefon: +36307503543

E-mail: kispulpi@gmail.com

 

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük