Most féláron eheted pénteken Tatán ezeken a helyeken:

2890 TATA, Építők parkja Karkó Fagyizó
2890 TATA, Kastély tér 6. Platán Étterem és Kávéház

Majdnem 70 cukrászda és fagyizó adja majd féláron pénteken a fagyit. Hogy miért? Mert akkor tartjuk a harmadik Fagylalt Napját!

fagyi, kreativ magazin,

Egy gombóc fagyi elfogyasztása nagyjából három percbe telik, ennyi boldogságot szeretne az emberek életébe csempészni az I Love Gelato fagyizó tulajdonosa, aki megszervezte idén a Fagylalt Napját. Május 8-án mindenki féláron juthat hozzá a jeges finomsághoz, aki az akcióban résztvevő helyeken áll sorba fagyiért.

S hogy miért éppen májusban tartják e jeles eseményt? A főszervező erre is választ adott! “Május az év V.hónapja, ami egy fagylalttölcsérre emlékeztet és a 8-as pedig két egymásra rakott gombóc.” – nyilatkozta, ezzel a komoly és valós érvvel pedig még mi sem tudunk vitába szállni. Ráadásul külön jó pont, hogy sok cukrászda jótékonykodik is ezen a napon és ingyen adja a fagyit néhány óvoda vagy épp kórház kis lakóinak.

fagyi,kreativ magazin, tata, Tehát, ne feledjétek, a dátum MÁJUS 8! A Fagylalt Napon résztvevő fagyizók és cukrászdák részletes listáját ITT találjátok!

Forrás

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük