Belépőjegyét itt gyorsan és kényelmesen válthatja meg, ezzel időt takarít meg és biztosítja bejutását Magyarország Legnagyobb Családi Fesztiváljára.

5 egyszerű lépésben juthat karszalagjához:

  1. Kérjük, hogy a Regisztráció menüpontban adja meg nevét, e-mailcímét, valamint személyes jelszavát. E-mail címére egy aktiváló linket küldünk, melyre kattintva véglegesítheti regisztrációját.
  2. A belépés után a “Jegy értékesítés” menüpontban a számlázási adatokat kell begépelni, valamint kiválasztani hogy HÁNY DARAB belépőt kíván vásárolni.
  3. A Kiválasztás után az “Elküldöm a megrendelést” gombra kattintva megjelenő oldalon ellenőrizze le a megadott adatokat
  4. A MEGFELELŐEK AZ ADATOK? kérdésre az “IGEN, FIZETEM” gombra kattintva Ön a BORGUN biztonságos online fizetési oldalra kerül, ahol szükséges megadnia a bankkártya adatait. A “NEM, JAVÍTOM” gombbal visszaléphet, módosíthatja az adatokat.
  5. A Fizetés gomb megnyomásával, – ha a megadott bankkártyaadatokkal a fizetés létrejön – Ön visszakerül oldalunkra. Itt a Megrendeléseim menüpontból kinyomtathatja jegyét, a SZAMLAZZ.HU segítségével pedig e-mailben megkapja számláját. Kérjük, hogy jegyét nyomtassa ki, a jegy Fesztiválkapuban (Czifra-malom Kapu, Váralja Főkapu, Bláthy Kapu) történő felmutatásával hozzájuthat Karszalagjához.

A Víz, Zene, Virág Fesztivál büszke arra, hogy Európai Minősítéssel bíró szolgáltatásait elérhető áron kínálja.

Elővételes jegyáraink:

  • Elővételes online jegy: 1600 Ft Vásárold meg ITT! (Megvásárolható online 2015. június 19-ig.)
  • Elővételes TATA-kártya kedvezményes jegy: 800 Ft. (Megvásárolható a Fesztiválirodában, a Művelődési Házban, 9.00-16.00 óráig 2015.június 19-ig.

Helyszíni jegyáraink a Fesztivál ideje alatt:

  • Belépőjegy: 2000 Ft
  • Belépőjegy TATA-kártya kedvezménnyel: 1000 Ft

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák, és a Fesztivál ideje alatt minden belépőkapunál megvásárolhatók. A belépőjegyek megvásárlása és a Fesztiválra való belépés az Általános Szerződési Feltételek elfogadását jelenti.

INGYENES BELÉPÉS:

 

A Fesztiválra a személyes használatra szánt ivóvízen és élelmiszeren túl bármilyen szeszes italt, vagy kereskedelmi mennyiségű élelmiszert behozni TILOS!

Víz, Zene, Virág, Magyarország Legnagyobb Családi Fesztiválja!

Forrás

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük